Sara "Tiger" Andersson

2009-09-28
21:29:42

DET ÄR INTE OK!!

Nej, det är tamejfan inte OK att man skall vara ifrån sitt barn så mycket som jag måste vara nu. Jag mår fruktansvärt dåligt över det. Riktigt jävla dåligt. Jag vill bara gråta! Jag vill springa från jobbet mitt på dagen, kasta mina fina högklackade skor åt helvete och bara krama om min fina lilla kille som är så långt bort från mig.. VARFÖR MÅSTE MAN JOBBA SÅ MYCKET??? Om man ändå klarade sig på en halvtidstjänst någonstanns. Nära hemma.. Älskade lilla barn, du är det finaste jag har. Jag älskar dig.

Har varit på jobbet idag igen, skrivit på anställningsavtalet. Får jobba 80%, vilket betyder att jag får sluta tidigare på eftermiddagarna. Jag slutar 15.30 och de andra på jobbet slutar 16.45, så man får väll tacka så mycket för att dom kunde ändra på tiderna. Men jag har ont i magen när jag är där. Är det för att allt är nytt eller för att det är fel för mig? Jag förstår ingenting, har nämligen aldrig kännt såhär förut. Dom är ju ändå trevliga på jobbet, och hjälper till! Jag känner mig så dum. Jag passar inte in där. Inte alls!

Idag hämtade jag Rasmus på dagis 17.10, då gick vi och handlade på WILLYS.. sedan hem, Rasmus fick lite mat i magen då han var jättehungrig! Och då menar jag verkligen jättehungrig! Efter att han ätit började jag diska litegranna. Men hann inte så mycket innan jag fick besök av Morbror, Sören & Elise. Elise hade rensat i sitt rum och hittat gamla barnböcker som Rasmus fått nu! Härligt, för han tycker verkligen om böcker. Tack Elise!

Ge mig lite pengar.. jag är fattig. Snälla!
2009-09-27
13:17:54

Söndag och Bilduppdatering

Hela förmiddagen har spenderats ute i det fria. Haha! Var i lilla lekparken, träffade en jättetrevlig familj och Rasmus började genast förfölja deras lilla kille. Det var kast med kottar, pet med pinnar, gungande, springande, trotsande.. men kul hade dom iallfall! Tog en liten promenad ner till vattnet med dom. Åkte förbi flera båtar, varav en jättebåt som tutade flera gånger. Rasmus fasntade en stund vid en hög stenar! Det var tydligen väldigt roande att förflytta dom över benen. Visst är det väll härligt med ungar!! *le*

 
Bilder tagna med mobilcameran idag under promenaden vid vattnet..


Denna bild är från Fredagens bus med Amanda - som inte har några kakor!


Även denna bild är på Rasmus & Amanda när de slappar i höstsolen..

 
Det var ju det där med slappa i höstsolen.. Haha, dom är så söta!


Det haglade LITE utanför fönstret i Torsdags kan man säga..


Rasmus "KAN SJÄLV" nu för tiden.. Världens sötaste kladdpelle!

 
Det var ju ganska länge sedan jag egofotade mig själv.. men nu så!
Med och utan blixt.. shit vad olika det kan bli alltså.


- Du ska veta att jag saknar dig!