Sara "Tiger" Andersson

2015-03-14
18:26:36

Akutbesök och sjukstuga

Efter smärta i övre delen av magen konstant i en vecka ungefär - så maxade smärtan rejält igårkväll och det slutade med ett akutbesök och en kallelse för UL på Måndag FM för att kolla gallblåsan & eventuella gallstenar. 

Den smärta jag kände igår kväll önskar jag inte min värsta fiende. Fy i hela h-----e! Jag vill aldrig mer vara med om detta. 

Ett STORT TACK till mamma och min lillebror som var med på akuten och hjälpte mig med Lukas, och ett extra tack till lillebror som faktiskt kom och hämtade mig igårkväll. 

Inte nog med detta så har Wilma åkt på ännu en sväng av förkylning. Hon hinner bara bli frisk och komma tillbaka till dagis - så är det dags igen. 

Jag är så less på allt just nu. Det är sällan jag tappar gnistan, men när livet bara MATAR på med skit så blir jag faktiskt riktigt less!

Om vi bortser från all tidigare text i detta inlägg så har det varit en bra dag idag ändå. Vi har haft Rafaels farmor & hennes man på besök under lunchen och det var väldigt trevligt. Vi har försökt oss på att ses flertalet gånger men alltid har någonting kommit mellan. Hade det inte varit för det hade jag säkert avbokat dagens lunch pga. gallan, men är glad såhär i efterhand att vi såg till att detta blev av. Barnen tyckte det var roligt. De fick även lite presenter allihopa, såklart stt dom blir glada då va!? Haha.

I skrivande stund halvligger jag i soffan, sneglar lite på tv'n och Emil i Lönneberga, Lukas och Figge sover och de andra leker i sina rum. Rafael är iväg och lämnar ett släp som vi fått låna i em för att hämta hö. Äntligen en rundbal igen! Småbalar tar slut så fort och det är så trist att packa i bakluckan på bilen. 


2015-03-11
23:34:03

Lill-Lördag

Har blivit ett allt för långt glapp här ser jag. Har inte skrivit sedan förra Fredagen. Förlåt för det, men här kommer en snabb uppdatering.

Helgen som var:
Hade besök av Amanda på Lördagen och Fiduz på söndagen. Jag köpte nya stövlar och barnen piggnade på sig ordentligt.

I Måndags var Wilma hemma, så att jag fick se att hon höll sig pigg en hel dag.

Igår, Tisdag, var Wilma tillbaka på dagis, Rasmus var såklart i skolan och jag var hemma bara och tog det lugnt. Fint väder - så vi var ute en hel del.

Idag har vi haft finbesök av Moa, Ida & Thea. Pasta/Kycklingsallad till lunch och massa skitsnack i köket. Hundarna fick sig även en lekdejt.Tack & Hej!
2015-03-06
15:48:53

Fredagsmys?

NU tittar solen fram. Det var så dags nu... Suck. Det har ju regnat och varit tråkigt heeeela dagen. 

Vi hämtade Rasmus tidigt idag för att sedan åka till Tumba och lämna några ölkorvar till min sjuka pappa. Vi hade köpt några viltkorvar från De Vilda, som ligger här ute där vi bor. Tydligen bästa ölkorvarna enligt korvälskarna i min familj. Däremot är det dyra korvar... 30kr/st. Puh! 

Passade även på att svänga förbi min farmor och visa upp Lukas. Då vi varit sjuka har vi inte hunnit ses sedan han föddes. Nu är gammelfarmor Astrid nöjd iallafall. Nu har hon fått kika hon också!

Hoppsan testar kläderna han fick av Margarera igår...

Nu väntar vi in pappa till Fredagsmyset. Han ska hämta ut sin bil efter en storservice bara... och åka förbi Babyproffsen för att beställa en adapter till vagnen och sen ska han "bara" handla... Suck! Han kommer väll aldrig hem. Vi som längtar så.