Sara "Tiger" Andersson

2009-03-31
22:07:36

* We are the Champions..

Nu ska jag aaalldes aaalldeles strax gå och lägga mig. Jag är sjukt trött och har inget att göra uppe såhär sent. Så, sängen kallar faktiskt. Den gör det.

Kan ju berätta att Rasmus fick i sig en hel flaska välling nu till natten och somnade på det så jag slapp amma honom till sömns ikväll, helt underbart. Skönt att han lär sig att ta annat till natten. - Jag Älskar Honom! ♥

- Du vet att jag tänker på Dig..
2009-03-31
17:57:31

* Crazy little thing called love..

Idag är det Tisdag, en vanlig seg Tisdag. Jag sitter här ensam och väntar på att natten skall närma sig så att man kan få sova lite. Just nu händer det ingenting, Jag bara sitter vid datorn, lyssnar lite på musik och laddar för att ta disken om en liten stund. Rasmus sover en liten stund, men lär väll vakna när som helst. Skulle inte förvåna mig om han började skrika precis när jag borde sätta igång med disken. Det är ju så det brukar bli. Hehe.. Om ni bara visste hur det är att vara ensamstående mamma. Man hinner ju inte med någonting. (Jo, det gör man.. men man tar väll inte vara på den tiden man får. Kolla nu t.ex. - Jag sitter vid datorn när jag borde antingen vila eller diska!) Ja, iallfall.. jag ger er lite mer att titta på nu när jag ändå är på "bildbloggarhumör". Hehe, galet det lät.. Men iallfall, här får ni. Och hoppas det är bra med er allihopa.

(Måste bara tillägga att RASMUS PRECIS VAKNADE! Typiskt.. hann inte ens skriva klart..)

TÄVLING?!
Vem kan få flest rynkor i ansiktet?
Haha.. man undrar ju.

 
(Tagna igår..)

 
(Tagna idag..)