Sara "Tiger" Andersson

2015-02-28
20:00:27

Lördagsgodis!

Har idag provat lilla Vikingen ordentligt för första gången. Vilken vagn! Så otroligt smidig. Nu är jag mer än nöjd över att jag tog beslutet att köpa denna.


Jag & Lukas gjorde alltså stan en snabbis under EM med min mamma. Blev inte mer shopping än en klocka till Rafael och så 2 påsar på Konsum, men det var iallafall skönt att komma hemifrån lite. Det behövs ibland!
2015-02-27
22:32:39

EMMALJUNGA

Vad hände med mig egentligen?
Barn nr.3 (HOPPSAN!) och jag har blivit någon typ av barnvagnsnörd. Men på riktigt... Hur?! 

Jag har haft 2 vagnbarn och varit nöjd med det jag haft, inte letat runt, inte funderat så mycket, bara kört min vagn - med barn i - och varit nöjd över att ha en vagn. 

Men nu helt plötsligt börjar jag jämnföra vagnar, se mig omkring, fundera, utvärdera... Vad är smidigast? Vad är mest prisvärt? Snyggast? You name it. 

Förmodligen, jag är ganska säker, så handlar det om att det inte ska få kännas jobbigt när man har 2 små barn. Det måste bara funka! Allting! Hela tiden! Smidighet kostar tydligen.

Varför jag skriver av mig ang. detta? Jo, det ska jag tala om. För jag har köpt ett nytt chassi. Emmaljungas Viking (singel) chassi. Så nu kan jag använda singelchassit när jag bara har Lukas under dagarna. Om vi åker och handlar, träffar någon under dagen eller liknande. Skönt! Detta chassi kommer alltså ligga i bilen. Ska även köpa babyskyddsadapter så att jag enkelt kan klicka i babyskyddet på chassit om man inte vill plocka upp Lukas för en snabbvisit på tex. ICA.

Doublechassit är förresten grymt här hemma, när vi går ut med hunden, går till getterna eller om barnen ska sova. Wilma sover ju fortfarande efter lunch. Det känns stabilt och rymligt. Love it!

EL Double Viking - Ligg + Sittdel

EL Viking - Liggdel

EL Viking - Sittdel
2015-02-27
21:45:58

FREDAGKVÄLL!

Ja, nu var det den där efterlängtade Fredagkvällen... Den längtar man ju alltid efter. Att vi fortfarande är sjuka hela högen är ju en annan femma. Skulle haft Ella här till helgen - men det kändes ju inte jättelägligt att smitta ner ännu ett till barn med det här äckliga viruset - så det fick skjutas upp ännu en vecka. 

Rasmus och Wilma sover sedan ett bra tag, Rafael sitter vid datorn och spelar (han varvar det med lite diskmaskinsplock just i skrivande stund dock). Jag och världens bästa Lukas myser i soffan. Han snörvlar och det vattnas i hans vänstra öga konstant (och jag tvättar bort det som klibbar ihop ögonlocken...). Det är synd om den här lilla pojken med sina ynka 2 veckor på nacken. 

Mitt Lillhjärta