Sara "Tiger" Andersson

2010-12-27
10:07:09

PULKARACE

Hej alla läsare!
Vet att jag skrivit otroligt tråkiga inlägg den senaste tiden, men jag har inte haft tid och ork. Men nu ska ni få höra iallfall.. för igår hade vi PULKARACE på Lida, 15 personer, i princip 15 åkglada tokar. Det åktes allt från stjärtlapp till uppblåsbar roddbåt i gamla skidbacken. Filmade bl.a. när Stefan & Jocke begav sig ner mot isen i sin båt skrikandes att folk skulle se upp för IDIOTERNA! Japp, sånna är mina vänner. Fantastiskt. Filmen ska upp på Youtube, sen lägger jag upp den här. Än så länge finns den på FB. Tack för en härlig dag; Mamma, Pappa, Rasmus, Patrik, Ewe, LarsA, Jonathan, Larsson, Cilla, Robban, Ingemar, Stefan, Jocke & Malin! Och jag hoppas att Malin fick en härlig åktur ner till Kalmar igen.

Igårkväll åt jag middag med Stefan och Fiduz. Det blev mina berömda pannkakor! (Fiduz vill alltid ha pannkakor när hon kommer hit..) Stefan blev kvar på lite Twilightfilmkväll med mig och lånade soffan inatt. Nu är han dock på väg mot Hemfosa i halkan igen.

Idag kommer Syrran, Lars & Jonathan hit, och farmor tar dom med sig också. Trevlans! Hoppas att det blir en sväng ner på stan sen, skulle vara trevligt. Fått lite presentkort i julklapp. Både H&M och VEROMODA. Mellandagsrean, here I come.

Nu har jag inte tid att skriva mer här, jag måååååste diska, duscha, städa och bädda rent i sovrummet. Mmmm.. ska bli skönt att krypa ner där ikväll och sova riktigt gott. Jatack. Jatack. Nu kör vi. 2 veckors ledighet kvaaaaaaaaaaar. I love it. Hejdå!
2010-12-24
09:14:41

GOD JUL!

Klockan är strax efter nio på julaftons morgon, vi har ätit vår frukost, duschat, klätt på oss.. nu ska vi bara packa ihop oss, sen tar vi BILEN och hämtar upp mamma Mia (R's Mormor) innan vi beger oss mot Järna! Det är så juligt och ljuvligt allting! Åååååååååh vad jag äälskar juuuuuuuleeeeeeeen! <3 GOOOOD JUUUUL!!!!