Sara "Tiger" Andersson

2010-10-31
16:34:08

Fredag, Lördag & Sööööndag..

Bekännelsen.

I Fredags åkte jag hem från jobbet med ett leende på läpparna, stannade till i Tumba Centrum, bytte en klänning jag köpt till en storlek mindre.. för den andra var för stor.. Yippi! Efter Tumba bar det av hemåt, göra iordning Johannas korg med vin, ostar, kex, vindruvor och choklad. Kastade mig in i duschen, kletade på massa smink, på med strumpbyxor och klänning, blåste håret.. i med lite gegga.. sen var jag så illa tvungen att vara klar, för då var chauffören Benny (som jag var tvungen att plåstra om för han startade fredagkvällen med att skära sig i fingret) redan här. Jag gjorde mig iordning på cirkus en timme sådär. Grymt!

Med påsen (från Gröna Skylten) begav vi oss mot Salem och hem till Johanna och Krille. Där var de i full gång redan och det var bara att sätta igång! Ja, det kan man ju säga att jag gjorde, hårdstart. Kvällen blev bara värre och värre och folket likaså. Jag har sällan så roligt på fester som jag har när jag är med det där helt sjukt underbara gänget alltså. (Tackar Benny för allt, utan honom hade jag kanske aldrig kommit så nära dessa människor.) Iallfall så vet jag egentligen inte riktigt vad jag ska skriva om den här festen. Den var vild. Jag var vild. Tjejerna var vilda. Killarna var vilda. Herrejisses, det där gör vi om. Nästa gång ska jag dock se till att ha med mig andra kläder till dagen därpå.. för man vet aldrig vad som händer dagen efter. Som den här gången te.x. Inte hade väll jag tänkt mig att jag skulle sitta nere på stan med världens finaste Therese och hennes "Lillebror".. (Aaah!) Vad tänkte jag med när jag gick med på det? Haha.. men jag ångrar ingenting.

Jag är glad. Jag känner mig lycklig. Jag vill tillbaka in i dimman en vacker dag och jag ska definitivt aldrig glömma denna "VILDSVINSHELG" som jag haft med er allesammans. Tack för att ni finns, tack för att ni vet hur man gör bra shot, tack för att det finns människor som får en att må bra. Tack.

Idag har jag varit inne hela dagen. Jag och Rasmus! Det har tittats på film, lekts med bilar, tvättats..

Nu ska jag njuta av en Söndagkväll med min fina fiiina fiiiiiiina lilla pojke. Jag är så glad att jag har Dig, Erik Rasmus Melker Andersson. Du är mitt allt. Du är det finaste. Du är Du, Vi är Vi.

2010-10-26
21:21:10

Tisdagen den 26e Oktober

Och snart, jättesnart, är det November igen. Tiden går sååå fort. Snart ett år sedan jag fyllde år, det betyder alltså att det snart är dags igen, haha! Paartyy. Hösten är riktigt ruggig just nu, och det är supermysigt. Jag vill använda min nya dunjacka, men det är inte riktigt så pass kallt ännu. Jag får vänta liite till!

Idag, Tisdag, har jag varit på Vasamuseet. Vilken härlig dag! Skönt att vara borta från skolan en hel dag och bara fokusera på en elev. Kanon! Kul när det fungerar riktigt bra också. Verkligen! Tack för idag. Vi ses imorgon igen.

Rasmus har namnsdag idag, grattis till honom.
Han är något bortskämd.. vi brukar aldrig fira namnsdagar i släkten egentligen, men idag fick Rasmus en bok av Mig, en motorcykel av sin g.mormor & g.morfar och tre små HotWeelsbilar av sin morfar. Jaja, vad ska man säga? ;) Ren tur eller är han så pass charmig? Tss..

Till viktigare och seriösare grejer i livet så har jag nog en hel lista på saker som bara måste göras - omgående. Jag orkar inte.. jag är för trött. Har för mycket.. för lite ork.. för lite tid.. ja, ni vet, listan kan göras lång. Tyvärr.

Tolla - Om jag inte hinner blogga imorgon, så vill jag bara säga Grattis på Din 30årsdag, jag älskar dig, och jag längtar till på Fredag! För då ska jag äntligen få gratta dig ordentligt.

2010-10-24
08:40:36

Söndagen den 24e Oktober

Heeej Alla som läser! (Brukar variera mellan 10 och 50 stycken.. Haha!)

Dålig på att blogga ordentligt, jag vet, men jag ska försöka bättra mig. Jag gör väll för mycket hela tiden, skyller på det. Inte ofta jag sitter hemma och gör ingenting.. okej, kvällarna, men då är jag för trött. Somnar oftast när jag går in och lägger Rasmus, vilket inte är så bra, för då missar jag massor av den tiden jag kunde utnyttjat till annat vettigt. Aja, skit samma.

Vi tar lite om de senaste dagarna som gått; Fredag - Jobbade, hämtade Rasmus, hem till mamma på middag, Idol! (Yeeees.. Idooool!), Snacks och sov på mammas soffa. Lördag (alltså igår) - Träffade Carina och Moa nere på stan, Carina shoppade loss och jag gjorde klart detta med FÖDELSEDAGSPRESENTER! Yeeeey. Skönt när man lixom har det klart, inslaget och står och väntar i hyllan på att alla dagarna ska komma. Jag stod alltså igårkväll och slog in paket till 3 flickor som ska fylla år. Första att fylla är Tindra, henne ska vi åka och fira idag. 3 år! Stor tjej. Minns Nikkis stora mage hon bar på för 3 år sedan.

Hörreni, allihopa, det här med julklappar.. hur går det för er? Jag är i full gång.. planerar, börjar slå in idag.. så j-a skönt att vara klar i TID för en gångs skull. Yes, yes!

Imorgon fyller min farmor 70! Men hon är i de varmare breddgraderna.. så jag tänke skicka över ett kort till henne som hon får när hon kommit hem igen. Älskade Farmor! (Minns ni att min Mormor fyllde 70 för två veckor sedan också? Jag håller på att klura på lite Tackkort åt henne..)

Tror jag ska hämta min telefon, och lägga över lite bilder. Vill ni se?
Hemma hos Mormor (som har stickat en söt mössa till Rasmus..) och trampar i snön på balkongen!


Bild 1; Moa & Rasmus äter korv med bröd. Bild 2; Rasmus & Moa på BR Leksaker..