Sara "Tiger" Andersson

2011-01-30
21:59:48

HELG, HELG.. HELG!


Rasmus & Jocke på vindskyddstaket


Johnnie & Rasmus - Poolers
Har vi haft en bra helg? Svar JA.
I Fredags åt jag middag hemma hos pappa, och sen fikade vi inne hos Farbror Larsson. Blev en toklugn kväll och sängen hyffsat tidigt. Igår (Lördag) blev det en hemmadag med lite småfix, slappande och tvätt m.m. På em/kvällen kom Sandra hit och vi hade en riktig myskväll. Jag har verkligen saknat dig Sandra. Jag är så glad att du är hemma igen. Idag har vi haft Pulkarace på Lida, vilket var helt kanon. Vilken dag! Vilket väder! Vilka underbara människor jag har omkring mig. Åh, vad jag älskar livet.

För att byta lite samtalsämnen så kan jag bara tala om att jag bestämt mig för att skaffa hund, nu ska jag bara hitta en uppfödare och tinga mig en liten valp om jag hittar nåt som faller mig i smaken. Det blir en Alaskan Malamute. Dom är så otroligt vackra, och alldeles perfekta egenskaper för mitt kommande liv.

Och så över till någon annat igen. Jag tänkte bara tala om att framtiden har skrämt mig en aning tidigare i livet, men jag har kommit över det. Jag längtar efter framtiden nu. Trots omständigheterna. Jag längtar! Jag vill. Jag blickar framåt, för det funkar ju. Jag kommer dit jag vill. Det kommer lösa sig allting. Jag är så glad idag.

Hoppas ni andra haft en lika härlig och avkopplande helg som jag har haft. Tack & Hej!
Googlade fram en bild till er på en Alaskan Malamute.

2011-01-28
23:05:25

Gubben i lådan

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten Varit död i minuter, hela själen var bruten Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Tusen gånger om Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Tusen gånger om Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om
2011-01-25
19:03:27

Hjärtkrossande

Nu hade jag egentligen tänkt att skriva ett väldigt seriöst inlägg om hur irriterad jag är på vardagen. Men jag vet inte om jag orkar längre. All irritation börjar lägga sig och jag börjar bli trött. Men jag ska göra ett försök. Ett litet försök.Imorse vaknade jag på rätt sida, trodde jag då. Men det gick över väldigt fort. Jag gick upp ganska tidigt för att göra mig iordning och tänkte att jag skulle lägga ner lite extra energi på sminkning och hår. Håret blev bara katastrof! Det slutade med en knut och luggen i hårpänne. Jippi! Not.. Sminka mig kunde jag tydligen inte heller. Inte nog med detta larv på en kvinnas Tisdagmorgon.

...

Rasmus ville vara hemma med "mamma". Han tyckte inte alls att vi skulle gå till dagis. Jag började med att förklara att mamma måste jobba och det är darför Rasmus måste gå till dagis. Jag försökte även med att vi kunde mysa hela kvällen sen när jag hade hämtat honom, men nej, Rasmus skulle vara hemma med mamma hela dagen, vi skulle tydligen leka och ha mysigt. Så.. det började närma sig gåtilldagistiden, vi var redan lite sena och jag slängde fram overall, vantar, mössa, tröja.. you name it.. jag satte på kläderna - han tog av. Jag förklarade att han måste, för vi kommer gå till dagis oavsett vad han säger.

Han börjar gråta, säger att han vill vara med mamma.. jag försöker förklara igen. Jag tar på kläderna igen - han tar av sig.. såhär höll det på tills jag var tvungen att i princip skälla ut honom och tvinga på honom kläderna för att gå till dagis. HAN VILLE JU BARA VARA HEMMA MED MAMMA!!!!! Varför kan jag inte bara få ringa till min chef och säga "Hej, jag kan inte komma idag, Rasmus vill vara hemma med mig" VARFÖR??????

Jag har varit helt knäckt hela dagen. Jag har skämts. Jag har skämts över hur jag betett mig mot mitt eget barn. Jag har i princip sagt åt mitt barn att det är FEL att vilja vara hemma med mamma. För det får han inte, nej, han ska bort. Bort från mamma! Urs. Jag avskyr det här. Han har nog aldrig förut visat så starkt för att vara hemma med mig. Det handlar inte om att han inte ville gå till dagis, att han inte trivs.. det handlar om att han vill vara med MIG. Jag vill ju vara med honom också. Hela tiden.. Alltid! Varför kan jag inte bara få ta med honom till jobbet en dag helt oförberett? Eller bara stanna hemma med honom?

Jag ska erkänna för er allihopa, att tårarna har varit sååååå nära vid flertal tillfällen idag. Det här är bland de värsta jag varit med om faktiskt. Vilken vidrig känsla jag har kännt idag. Hemsk.

Snälla Samhället. Låt oss som har barn få stanna hemma om det verkligen behövs. Tack på förhand. Och till er som inte riktigt förstår mina känslor, eller har åsikter som "Du överdriver" eller "Lägg av! Bit ihop!" - Lämna inga kommentarer Tack!