Sara "Tiger" Andersson

2015-04-29
20:54:40

Ett sista farväl...

En sista hälsning.
En sorgens dag. 

Allt var så vackert! Känslofyllt. Laddat. Stilla. Fint. Tungt. Alla känslor på samma gång. Svårt att beskriva det på annat sätt. 

Jag klädde mig i svart, satte bara maskara på de övre fransarna utifallatt det skulle tränga fram några tårar. OM... Jag vet inte hur jag tänkte. Jag grät som ett barn. Från början till slut. Det var fruktansvärt jobbigt! Och det visste jag ju att det skulle bli.

"Vilken underbar värld" (what a wonderful world) kommer jag aldrig mer kunna lyssna på utan att gråta. Inte "Himlen är oskyldigt blå" heller...

Rasmus är fortfarande dålig och mådde jätteilla i kyrkan - så illa att han somnade med en påse lutandes mot kanten. Han vaknade plötsligt när alla gick fram för att säga farväl och lämna sin blomma... Då ställer han sig fort upp, tar upp sin bukett med gullvivor (som han plockade under förmiddagen) och knatar fram till kistan, sist av alla, och lägger dom högst upp! Jag är så stolt över min stora kille. 

KNUT Lukas blev begravningsfikats höjdpunkt. Det var nog skönt för alla att det fanns ett nytt litet liv i lokalen. Han skötte sig dessutom utmärkt! Somnade så fint på sin morfars axel. 

Wilma har under dagen varit på dagis. Det var nog den bästa platsen för henne idag. Sitta stilla i kyrkan är inte hennes starka sida. 

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara tacka min morfar för alla minnen han givit mig. För dom är många - och fina! 
2015-04-28
09:56:50

Sjukstuga ännu en gång...

Idag är det jag och 3 killar här hemma. Rasmus har åkt på någon kräksjuka eller fått i sig nåt mindre bra. Gissar tyvärr på det förstnämnda. Jag är inte jättesugen på att bli smittad just nu...

Igår var det, precis som idag, härligt vårväder! Imorgon ska det regna säger dom... Jag som hade hoppats på sol till morfars begravning. 

Den senaste veckan har jag varit full av positiv energi. Jag har fixat och donat hemma både inne och ute. Igår försvann energin helt. Jag var helt slut igår. Orkade ingenting. Var grinig och irriterad på allt. Märkligt. 

Idag känns det bättre! 2015-04-26
22:19:00

Söndagsångest?

Vilken dag! 

Sol hela dagen. Lite blåsigt på förmiddagen, men helt stilla på eftermiddagen och vi har lapat sol som aldrig förr. Fiduz har varit här med oss idag också. Vi är nog lite röda om kinderna allihopa ikväll. 

Ikväll tog vi en "sväng" till Kista Galleria. Rafael köpte kostym och jag fick en titt inne på NeXt! Vilket såklart resulterade i lite klädinköp till barnen. 2 sommar-set till Lukas, shorts, badbyxor och en t-shirt till Rasmus och 2 t-shirts till Wilma.
Nu kan sommaren komma på riktigt!