Sara "Tiger" Andersson

2008-12-26
00:02:41

Babyboom

Ja, snart sätter det igång med babyboomen bland lite folk man känner till! Spännande tycker jag. Jag bara längtar efetr att få höra om allas små knoddar fram över. Bara så ni vet det allihopa! .. :)
2008-12-25
22:55:37

GOD FORTSÄTTNING!

Förlåt för dålig update.
Men så kan det bli ibland!Julen var underbar!!!
Tack ALLA som jag firat jul med.
Tack för fina julklappar, god mat & trevligt sällskap.
Och.. GOD FORTSÄTTNING!
2008-12-22
23:27:04

Play some Countrymusic

Hej Gott Folk.
Jag är hemskt ledsen att jag inte skriver i bloggen oftare och mer än såhär men så blir det när man inte har någon dator. Men här kommer det iallfall ett Måndagsinlägg åt er så ni blir lite uppdaterade.

Kan ju berätta lite om mina senaste dagar i livet.

Torsdags:
Träffade Ellaniee, Phelix, Min-Jee & Daxten på Torekällberget. Gick sedan med Ella hem till henne & Phelix. Det var en underbar eftermiddag med Er.

Fredag:
Jag fick upp lite grejer hemma. Pappa satte upp tavlor åt mig och Lillbrorsan hjälpte mig med min hylla. NU ÄR DEN UPPE. Ni anar inte hur bra det känns.

Lördag:
Träffade Nikki, Mats & Tindra nere på stan och bytte julklappar. Rasmus fick en jättefin dreggelscarf i TIGERRANDTIGT! Han är så cool nu. Tack <3 "Lilla Julafton" hemma hos mamma med familjen och farmor&farfar var det också. Det var mysigt.

Söndag/Igår:
SKANSEN JULMARKNAD!
Var där med Sandra, mamma & Patrik (Och Rasmus förstås.. men det fattade ni nog!) och det var så himla mysigt. Vi fick fint väder, vi hade matsäck med oss och vi hann se början på "Isen brinner" innan vi åkte därifrån.Ja måste också tillägga att jag bara RÅKADE få med mig en filt hem som Rasmus skall få. En lammullsfilt, en tjock än, ekologisk.. med spöket laban på. Den är så fin! Jag ska lägga upp bild så fort jag kan. Åh, jag älskar den verkligen.

Idag:
Vaknat, träffat Fiduz - fick julklapp/f.dagspresent. Pepparkaksformar!!!! Som jag använt på eftermiddagen då jag gjorde massa pepparkakor till julafton. Har även bakat klart allt julgodis. Gott.. (tyvärr väldigt gott!) Nu har vi precis sett en film här. Är hos mamma! Nu - dags att sova..Innan jag lämnar Er för att hoppa ner under täcket till jag bara tillägga att Rasmus är inne i någon skrattfas. Han bara skrattar & skrattar.. hoppar & hoppar upp och ner i knäet. Och Skrattar! Han är så fruktansvärt gó. ÅH! Vad jag äskar honom.

Jag har en fråga jag tycker ni ska svara på..
HAR NI RIM PÅ ERA JULKLAPPAR I ÅR?
Jag hade tänkt skriva rim.. men det blev lixom aldrig så. Men det är ju inte försent än. Blir ju dock rätt mycket att rimma till. Urs. Nej, blir inga rim för min del i år.och..
Sista grejen idag - COUNTRY ÄR GÖTT!