Sara "Tiger" Andersson

2008-10-31
23:45:15

IDOL 08

VILKEN JÄ-LA TUR ATT ROBIN VART KVAR I IDOL!
Vadfan svenska folket, sluta rösta så illa!
Han skall vara kvar i slutet. OKEJ?


Lars är för övrigt helt sjukt rolig. Men - Vill han verkligen vara kvar i Idol?
Kolla på Lars uppträdande från ikväll HÄR.
2008-10-31
22:02:36

ENSAMHET

Jag fick just en sån där lite  jobbig känsla i kroppen. Jag känner mig ensam! Inte ensam ensam, men ensam ibland. Jag har ju såklart Rasmus.. men annars. Den där saknaden av någon som är mig nära!? Vart finns dom? ..

Ärs. Nu slutar jag skriva om deppskit, jag älskar iallfall min lilla trollunge! Som sover just nu. Och imorgon skall vi på kalas hos Tindraaaa som fyllt ett helt år. Laaaalaaaa! <3 Godnatt.
2008-10-31
12:12:38

Summertimes

Minnen från i somras, ja.. det var precis vad jag fick nu när jag kollade igenom mina gamla bilder på cameran. Tänk! Jag var tjock, svullen, hade jätteont (pga. foglossning), allmänt trött.. och ändå kändes livet heelt underbart! det blev mycket kånkande med grejer eftersom jag skulle flytta 1/7 ( I VÄRMEN! ). Ja, det hände som sagt mycket. Hästen flyttade till Dalarna vilket förstås inte var kul alls. Men ett måste. Varken jag eller mamma kunde ge honom den tid han förtjänade och mamma flyttade ju den 1/8 också. Vilken sommar.. herrejisses. Den 4/8 kom min älskade lilla son till världen och efter det har varje dag varit den bästa i mitt liv. Haha..

Ikväll skall jag till mamma på middag och tänkte passa på att sova över där då jag skall till Tindra (Nikki & Mats) på ettårskalas imorgon. Det skall bli mysigt. rasmus första riktiga kalas. (Min mormor & farmor räöknas inte riktigt, hehe). Ikväll skall vi iallfall få kräftor & paj hos mamma om jag förstått rätt. Undviker kräftorna då jag ammar men paj är aldrig fel! Mums. Nu börjar det bli mycket text.. jag vet, förlåt. Jag skall försöka sluta.

   
 

Rasmus & Mormor för någon vecka sedan!