Sara "Tiger" Andersson

2015-07-12
23:14:57

Söndagstur med båten

Promenerade ner till sjön imorse med barn och hund. Pappan fick sovmorgon i nya rummet (Ja, precis. Vi har bytt rum med Wilma!). Väl nere vid sjön insåg vi att det var en kanondag för en båttur. Vi ringde ner pappan och han fick med sig det sista vi behövde för en sväng med båten - allihopa tillsammans. Lukas fick inviga sin nya flytväst. 

Åkte en sväng till Farstanäsbadet för en glass men det blev det inget av. Istället fick vi avnjuta en påse chips, en dricka och lite godis under en björk i REGNET! Ja, just det - Det började tokregna. Där står vi med 2 barfotabarn och en bebis i famnen... Beslutade oss för att låta barnen få lunch för de sista kontanterna vi hade med oss. Dessutom hann dom leka en stund i lekparken. Under tiden hann solen titta fram igen och båten torka något så vi slapp bli dyngsura i rumporna på hemvägen. Hem kom vi tillslut! Det blev något senare än vi tänkt oss, men alla var nöjda och glada (och trötta!) när vi väl var hemma. 

Eftermiddagen har bestått av lite mer sortering av bla. leksaker. Mer rumfix blir det de närmsta dagarna. Jag tycker bara att det är roligt! Värre med sambon - det är inte en topp5sysselsättning där. Haha!

Wilma somnade i soffan strax efter 7. Rasmus har gått upp till sin gammelmormor för att sova där inatt. Lukas och Figge ligger och sover i soffan i skrivande stund. Imorgon kommer Ella för att spendera iallafall 4 dagar hos oss. 

Vi är inte klara med rummen men här kommer ett tjuvkik:

Långt inlägg idag. Men nu ska jag tacka för mig! Vi hörs!
Kommentar:
2015-07-12 @ 23:56:20
#1: Anonym

Älskar att läsa om ditt vardagsliv😊 underbar båttur bara att ta det som det blir/ Wildas matte

Svar: 😘
Tiger

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: