Sara "Tiger" Andersson

2011-01-30
21:59:48

HELG, HELG.. HELG!


Rasmus & Jocke på vindskyddstaket


Johnnie & Rasmus - Poolers
Har vi haft en bra helg? Svar JA.
I Fredags åt jag middag hemma hos pappa, och sen fikade vi inne hos Farbror Larsson. Blev en toklugn kväll och sängen hyffsat tidigt. Igår (Lördag) blev det en hemmadag med lite småfix, slappande och tvätt m.m. På em/kvällen kom Sandra hit och vi hade en riktig myskväll. Jag har verkligen saknat dig Sandra. Jag är så glad att du är hemma igen. Idag har vi haft Pulkarace på Lida, vilket var helt kanon. Vilken dag! Vilket väder! Vilka underbara människor jag har omkring mig. Åh, vad jag älskar livet.

För att byta lite samtalsämnen så kan jag bara tala om att jag bestämt mig för att skaffa hund, nu ska jag bara hitta en uppfödare och tinga mig en liten valp om jag hittar nåt som faller mig i smaken. Det blir en Alaskan Malamute. Dom är så otroligt vackra, och alldeles perfekta egenskaper för mitt kommande liv.

Och så över till någon annat igen. Jag tänkte bara tala om att framtiden har skrämt mig en aning tidigare i livet, men jag har kommit över det. Jag längtar efter framtiden nu. Trots omständigheterna. Jag längtar! Jag vill. Jag blickar framåt, för det funkar ju. Jag kommer dit jag vill. Det kommer lösa sig allting. Jag är så glad idag.

Hoppas ni andra haft en lika härlig och avkopplande helg som jag har haft. Tack & Hej!
Googlade fram en bild till er på en Alaskan Malamute.