Sara "Tiger" Andersson

2015-06-25
00:35:07

Sweet Dreams

Har suttit fastklistrad framför datorn i ett par timmar. Kollat inredning till barnrummen, kuddfodral till soffan, vagntillbehör och annat tjafs. Det finns så mycket man skulle vilja ta tag i, men varken hinner, orkar eller kan. Puh! Otroligt mycket fint finns det iallfall.
 
Kolla in denna tex. Från 3 sprouts! (Att lägga sin smutstvätt i...)
 
Dessutom hittade jag dessa från Frank & Poppy:
 
 
 
...och detta från Jox:

Nåja. Lukas är bättre idag, eller alltså, ser bättre ut. Han har inte direkt mått dåligt av sina koppor. Skönt att det är på väg att ge sig iallfall.

 
Jag och barnen har varit iväg en sväng idag. Vi har varit på Djurmagazinet och köpt mat till hunden, dessutom fick han ett nytt halsband & koppel. Läder såklart. Riktigt snygg är han på promenaderna nu!
 
Ikväll, innan middagen tog vi en sväng ner till sjön allihopa. Rafael fiskade en stund och barnen lekte med vattnet, som vanligt! Otroligt vad nöjda dom är när vi är där nere. Utan leksaker! Stenar och pinnar är alltid det bästa.


Min lilla tjej har varit vaken hela dagen, utan lunchsov! Trots detta ändå hållit sig på hyfsat humör. Guldstjärna till henne!Vi har för övrigt världens bästa hund! På alla tänkbara sätt. Inatt sover han med Rasmus. Gissa om någon är nöjd? Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: